Musik Direkt EQ

Halmstad i septembersol! Och i suveräna huset Nolltrefem med sin vänliga, lyhörda personal cirkulerar fyra Musik Direkt-gäng runt den här helgen. Det är Eeeli  från Öland, The Coffeebreakers från Vänersborg, Coincidence från Varberg och duon Hello Mr Handsome från Söderhamn och de har blivit uttagna och erbjudna i sina respektive län att åka hit. För att träffa andra tjejer som spelar och  för att spela in en låt var, göra skivomslag, ha workshopen Amplified med Lea och Madde Ceder och en workshop till, rubricerad Hur når man dit man vill? med Henrik Andersson.

SV och Musik i Halland arrangerar och roddar tillsammans med Nolltrefem och övriga län står för sina gruppers resor och uppehälle. En gren på det mäktiga Musik Direkt-trädet, en gren som vuxit fram under de fyra senaste åren, på  initiativ av Projekt 50/50. Som ett led i att peppa fler tjejer att kliva upp på scenerna. Förstås.

Linda Gester och Sofia Lindstedt från Göteborg är på plats och filmar, uppbackade bl a av KulturUngdom.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *