Vi välkomnar Medborgarskolan

Nätverket växer den här hösten! Nu är Medborgarskolan med på tåget, hjärtligt välkomna är ni.
Kan berätta att Stina Nilssons workshop på arrangörsdagen Check på Kultur i Väst i Göteborg i lördags samlade fler än som var anmälda från början. Ämnet var hur man gör jämställda arrangemang och baserade sig på fina zinet som Ladyfest producerat. Stina har ju varit engagerad i Ladyfest och hon jobbar nu på KulturUngdom. Det blev bra diskussioner och vi konstaterade att ska ett arrangemang ha verklig kvalitet bör det vara jämställt. Kvalitetsbegreppet innefattar detta. Impra var på plats och berättade om sina jazzklubbar på Parken i Göteborg, flera musiker från Skurup fanns också med. Kunnande och idéer och musiker och arrangörer finns. Många av dem finns i Kontaktbanken här – fyll på den, ni som känner att ni har saker att förmedla på eller runt scen!

Det här inlägget postades i Jämställda arrangemang. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *