Pågående arbete

Våren är här och Nätverket 50/50 jobbar på. Vi sågs senast på ABF i Stockholm och pratade mycket om utbildning. Det behövs. Mycket. På mötet i höstas träffade vi Crossing Boarders och blev mycket imponerade av deras material och föreläsning, så nu har flera av Nätverkets organisationer beslutat att använda dem för interna utbildningsdagar av lite olika modell.

Flera av organisationerna kommer också att finnas med på konferensen om jämställdhet, Musikliv i balans, som Statens Musikverk arrangerar 10-11 maj – Marcus Pehrsson från Studiefrämjandet sitter med i en panel där.

Nästa gång ses vi i april i Göteborg, på KulturUngdoms kontor. Arbetet fortsätter och jag, som kommer att sluta på KulturUngdom (och därmed i Nätverket 50/50) i sommar gläds väldigt åt att på förra delfinalshelgen i Musik Direkt var det 50/50 i grupperna som gick vidare till Regionfinalen – två band med tjejer, två med killar. Kändes härligt, det.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *