Nya i Kontaktbanken

Vi välkomnar de nyaste tillskotten i Kontaktbanken här på sidan, nämligen singer/songwritern från Göteborg, Matilda Andersson, som gör låtar med melodiska texter på engelska och svenska med influenser av blues, rock och indie. Hon spelar för närvarande med projektet TigerHorse.
Även elgitarristen Filippa Nässil från Stockholm finns nu i banken, välkommen! Filippa har spelat på King of the Riff på Sweden Rock Festival som Top 10 av ett par hundra sökande gitarrister och samarbetat med många band och artister.

Och så välkomnar vi förstås alla Nätverksrepresentanter till mötet nästa vecka – KulturUngdoms lokaler står redo, fika finns!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *