Jubileumsfesten – programinfo och eventlänk

Peppen är total och förberedelserna är i full gång inför Nätverket 50/50:s stora jubileumsfirande i foajén på Göteborgs Stadsmuseum den 30 september! För praktisk info och anmälan, besök Facebookeventet här.
Jubileumsprogrammet sys i detta nu ihop till ett fullspäckat schema med festliga och faktanyttiga inslag. Bland annat sker detta:

-Medlemsorganisationen Simba håller i ett panelsamtal kring den samtida vågen av icke-män som intar musikscenerna med fokus på att skapa musik och konst kring sex och sexualitet på egna villkor. Missa inte!

-Nätverket 50/50 och en jämställd musikscen – nu och framåt: vi står med stadiga ben i en kultur där jämställdhet inom musikbranschen har en alltmer självklar plats. Hur kommer det att se ut tio år framåt, jämfört med tio år bakåt? Lyssna till ett gäng paneldeltagare som finns och funnits med i eller kring nätverket längs vägen.

-Musikvetaren och kulturskribenten Bella Stenberg guidar oss igenom en presentation av museets egna pågående utställning “Musiklivet Göteborg 1955-2018”. Bella Stenberg har bl.a. suttit som redaktör för den tillhörande katalogen, samt hållit i otaliga av utställningens visningar. Följ med till arenor, svartklubbar och bortglömda dansgolv i en historisk resa genom populärmusikens Göteborg!

LIVEAKTER PÅ SCEN:
Kim Westin & Poppets + Xvstra
Yoko DJ:s

Passa på att gå på en spännande musikworkshop, spela en ton eller två i den mobila replokalsboxen, eller varför inte skapa din egna pin vid vår pinstillverkningsstation! Njut av en uppfriskande alkoholfri fruktdrink i vår färgsprakande fruktbar. Festligt och gratis inträde – inget att tveka på, utan kom och fira!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.