Här hittar ni Nätverket 50/50 i försommaren!

26 maj: Näst på tur står musiktävlingen Imagine Sweden och riksfinalen i Uddevalla mellan den 23-27 maj! Nätverket 50/50 finns på plats under fredagen den 26:e på festivalgatan i Uddevalla. Vi ses där! Mer info finns här.

7 juni: Nätverket 50/50 medverkar under årets upplaga av West Pride och bjuder in till en paneldebatt om musiklivets utmaningar, med avstamp i ett normkritiskt perspektiv. Välkomna! Mer info hittas här.

8 juni: Det är dags för festivalen Sweden Rock att ta plats, mellan den 7-10 juni i Sölvesborg. Nätverket ska dit och kolla läget, och rapporterar under ett dygn av detta rockinferno! Läs mer om festivalen här.

Vi ses!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *