Nätverket 50/50 tackar för i år!

Vad mycket spännande och roligt som Nätverket 50/50 fått ta del av under 2017 – kreativa medlemsmöten, musiktipspromenaden under Imagine Swedens riksfinal i Uddevalla i maj, studiebesöket och bloggandet från Sweden Rock i juni, paneldebatten under sommarens West Pride, infobordshänget och besöket på Hisingsfestivalen i sensommaren, deltagandet under Mimers forskarkonferens om musik och bildning i november.. Listan kan göras lång, men framförallt vill vi uppmärksamma medlemmarnas egna fokusveckor på vår Facebooksida, där vi kunnat följa spännande projekt, länktips och nyheter!

Följ oss vidare in i 2018. Utmaningarna och kampen fortsätter – för en jämställd musikscen, där en musiker är en musiker!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.