Nätverket + Musiknet

Det senaste året har Nätverket integrerat sina medlemsträffar i Musiknet och dess verksamhet – ett studieförbundsbaserat nätverk för musiken inom folkbildningen.
Musiknet består av musikansvariga från de tio studieförbunden som arbetar med att utveckla musikverksamheten. Då medlemmarna i Nätverket i dagsläget också består helt av olika studieförbund, har denna praktiskt betonade integrering inneburit att närvaron av jämställdhets- och inkluderingsfrågor lyser om möjligt ännu starkare hos studieförbunden.

Vi fortsätter denna lilla omorganisering ytterligare med att byta namn (fortfarande under konstruktion i nuläget) – men oavsett dessa praktiska omställningar fortsätter nätverkets arbete för en mer jämställd och inkluderande musikscen att vara lika viktigt som alltid.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.